zondag 21 september 2014

STRAPdag, le cours de français en actuaronde

De week van de Mobiliteit hebben we afgesloten door deel te nemen aan de STRAPdag. Op de parking van de Bosdel hebben we ons vrijdag verzameld en onze fluovestjes aangetrokken. Onder begeleiding van de politie stapten we met z'n allen naar school.







Bonjour,

De les van Frans was heel 'chouette'. Spelenderwijs hebben we de nieuwe woordenschat van Contact 2 ingeoefend. Ook stonden de getallen tot 100 op het programma. Dus hebben we gezellig Bingo gespeeld;) Mona was de grote winnares! Très bien, Mona!

















Als je droomt over een leven op een eiland, zal het artikel van Federica wel heel interessant zijn voor jou;) Het ging namelijk over een  eiland dat te koop staat. Dat eiland heet 'Inishdooey Island 'en ligt in het noordwesten van Ierland. Het eiland is een koopje, want het kost slechts 176 000 euro :) Goedkoper dan een huis dus;)

Omdat het vrijdag STRAPdag was, koos Sedina voor een artikel over de STRAPDAG.
Sedina vertelde ons dat strappen van 'stappen en trappen' komt. Kom te voet naar school of neem de fiets. Minder auto's zorgen niet alleen voor meer veiligheid, ook is het beter voor het milieu.
Goed gedaan Sedina en Federica!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten