woensdag 20 februari 2013

Schoolatelier 'Dikketruiendag'

Vandaag was het Dikketruiendag in de meeste scholen en bedrijven. Dat wil zeggen dat we de verwarming een graadje lager hebben gezet om energie te besparen en milieuvriendelijk te zijn. Alle leerlingen droegen symbolisch een dikke trui en we hebben heel wat activiteiten op touw gezet. 's Morgens zijn we de dag begonnen met zumba. Dat was lekker shaken. Daarna hebben we schoolatelier gedaan. In elke klas waren er leerlingen van verschillende leeftijden en werd er gewerkt rond 'Dikketruiendag'. In mijn klas hebben we stickertjes gemaakt: 'De laatste doet het licht uit!' Aan elk stickertje hebben we een lampje gehangen. Als je op school naar de lichtschakelaars kijkt, dan zal je gauw zien dat er onder zo'n stickertje hangt;)





















Na de speeltijd was het zover! Met veel plezier hebben we onze ''Miss en Mister Dikke Trui"- modeshow gedaan. Er liepen mooie modellen op de catwalk, maar twee leerlingen van onze school hadden een creatief trui -ontwerp aan van het merk 'Lucas & Gabbana' en 'Mona Chanel'. Ja ja, onze Miss Dikke Trui is Mona (klas Ingrid) en Mister Dikke Trui is Lucas geworden (klas Nath). Zij hebben als cadeau een dekentje gekregen! Proficiat kids;)
Als afsluiting hebben we nog de 'Sing for the climate' gezongen en onze stem eens goed luid laten horen! Volgend jaar zijn we weer van de  partij!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten