donderdag 7 november 2013

Vrije tekst van Federica: Jackpot

Er was eens een meisje dat Marie heette.
Ze was 13 jaar oud en ze woonde met haar ouders in Parijs.
Haar omgang met haar ouders was niet zo goed. Ze zei kwetsende dingen en had een hele grote mond. Maar dat kwam omdat ze in haar puberteit zat.
Haar ouders begrepen haar wel, maar ze vonden het toch vervelend als ze zich zo gedroeg.

Op een dag ging Marie shoppen, want ze was jarig. Op de hoek van de Eiffeltoren zag ze een enorme kledingwinkel en ze ging al huppelend naar binnen.

Marie keek rond. Er hing een mooi bolletjeskleed in de winkel dat haar meteen opviel. Ze vroeg aan de winkelbediende haar maat en ze ging het kleedje passen. In het pashokje zag ze een credit card liggen. Eerst was ze geschrokken. Maar algauw schoot haar een idee binnen. Ze hackte de kaart, haalde al het geld af en kocht alle mooie jurkjes die ze zag.

Marie verliet gehaast de winkel. Ze verloor de credit card onderweg. De eigenaar van de kaart vond hem terug op straat en was opgelucht. Hij wou geld gaan afhalen, maar zag dat hij blut was.

Hij belde onmiddellijk de politie op. De agenten waren meteen ter plaatse. Terwijl de agenten vingerafdrukken en bewijsmateriaal aan het zoeken waren, vluchtte Marie naar Las Vegas


Niemand vond haar ooit terug.



Federica!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten