zondag 18 september 2016

Fantastische dag in de derde graad: STRAPPEN + Chiela's verjaardag + sportieve workshops

Vrijdag hebben we deelgenomen aan de STRAPdag ( te voet stappen of trappen met de fiets om het verkeer in de schoolomgeving veilig te houden).  Op de parking van Bosdel hebben we ons 's morgens verzameld om te voet naar school te stappen. Ook de politie van Genk was van de partij. Zij hebben ons onderweg goed begeleid. Hopelijk hebben we nu heel wat kinderen, ouders, leerkrachten,... gestimuleerd om- als het mogelijk is- te voet, met de fiets of carpoolend naar school te komen. Zo denken we niet alleen aan het milieu, maar houden we de straten ook veilig. 











Na het strappen, stond het dicteetje (je hoort k, je schrijft c) op de planning. Ook hebben Sigi en Senne hun actuaronde voorgesteld. Senne had het over onze geweldige Jeff: 

Jeff uit Genk steelt de show in tweede 'Little Big Shots'!

Wij zijn trots op jou en wensen je super veel succes lieve Jeff!

Sigi vertelde ons over de warmste 14 september ooit!! Het is belangrijk dat je dan veel water drinkt en liefst zo weinig mogelijk frisdrank (zo ongezond!). De hittegolf is nu gelukkig wel voorbij!














Beide jongens zorgden ook voor een mooie creatieve verwerking van hun actuaronde!

Tijdens de middag vierden we de twaalfde verjaardag van Chiela! Zij verwende ons met heerlijke cupcakes en wat hebben we gesmuld! Dikke proficiat meid!






Naar aanleiding van de week van de sportclub hebben we tenslotte de week met sportieve workshops afgesloten. Julie nam de workshop 'dans' op zich. Zij leerde onze meisjes een tof dansje aan. Onze stoere jongens Thijs, Sam, Silas en Sigi begeleidden het skaten. Zij deden met hun groepje allerlei coole stunts. Bij Malik kon je terecht om te voetballen! Wat een plezierige dag in de derde graad! 



































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten