maandag 3 september 2012

Onze eerste schooldag

Ja ja, onze eerste schooldag zit er al op! In de derde graad zitten er 13 super lieve, coole en grappige leerlingen: 8 in het vijfde leerjaar en 5 in het zesde leerjaar.We zijn vandaag gestart met de praatronde die wel langer dan een uur heeft geduurd!!! Frankrijk, Turkije, Italië, Nederland, Kroatië, Slovenië, België zijn  de vakantielanden waar onze toeristische leerlingen naartoe zijn geweest! Matteo is zelfs naar New York geweest, dus had  iedereen toch  heel wat te vertellen! Uit de vakantieverhaaltjes tijdens de praatronde kwamen er al een aantal onderzoekjes uit zoals ' Wat is er in Ieper gebeurd? Wat is een jetlag? Hoe schrijf je competitie? Wat zijn de betekenissen van de namen van onze klasgenoten?' Vanaf morgen gaan we in actie schieten en alle vraagjes eens oplossen.
Na de speeltijd hebben we met de hele school kennismakingsspelletjes gespeeld. Er zijn toch heel wat nieuwe gezichtjes op school die we nog niet kenden;)
Tijdens de middag mochten we gezellig in de klas eten, we hebben muziek opgezet en weer wat bijgepraat. We vinden het super leuk dat we dit schooljaar samen met de juf in de klas mogen eten;)
Na de middag hebben we onze eerste vrije tekst over onze vakantie geschreven en de klastaakjes getekend! En na een uurtje turnen was de dag al om! Snel hé!!:)






Geen opmerkingen:

Een reactie posten