zaterdag 11 februari 2017

Veel techniek, geweldige boekbesprekingen en de verjaardag van Michaël

Wij zijn Dante en Chiela, de bloggers van deze week.

Maandag hadden we techniek. We hadden zelf twee ideeën: een verpakking maken voor een ei en onze eigen klasdeurbel!
Een groepje mocht bij Rabia een stevige verpakking maken voor een ei, waardoor het ei niet kan breken als we het van de eerste verdieping naar beneden gooien. De verpakking moest dus schokbestendig, goedkoop, licht en zeker sterk zijn! Eerst een duidelijke schets maken en dan in actie vliegen. We zijn nog niet klaar met onze verpakkingen. Wordt vervolgd!















Bij Yves werd er ook eerst werd een plan opgesteld en nagedacht over het nodige materiaal voor deze klus. Vervolgens experimenteerden we met elektrisch materiaal om uiteindelijk met de opgedane kennis een bel te maken. Moet je dus in de derde graad zijn, dan moet je vanaf nu bellen om binnen te mogen.
















Boekenronde van Chloë, Anouk en Sigi

Sigi had een boekbespreking over Harry Potter. Hij was zelf verkleed als Harry! Hij had heel wat boeken van Harry Potter bij en ook zijn toverstok. Heel goed gedaan!!!

Chloë had verteld over het verhaal van Amber. Ze had een hele mooie creatieve verwerking gemaakt.

Anouk haar boekbespreking ging over de beer genaamd Paddington. En ze had ook een hele mooie creatieve verwerking gemaakt.
 We gaan dadelijk de verjaardag van Michaël vieren, hij wordt vandaag 12 jaar. Hij gaat ons trakteren op een lekkere cake. Dus we zeggen; ,,Hiep Hiep Hoera voor Michaël!''











Geen opmerkingen:

Een reactie posten