vrijdag 25 april 2014

actuaonde + initiatie basketbal+meditatie+forum

Wat een drukke dag vandaag! Deze morgen zijn we de dag gestart met de actuaronde. Jelte vertelde ons over een jongen van 11 jaar die ontsnapte aan een ontvoering in Bilzen. Vreselijk nieuws dus! Lieve kids, wees op je hoede als je op straat speelt! Sverre had een interessant artikel meegebracht. Twee jongens uit Riemst vonden een granaat en enkele kogels uit WOII. Naar aanleiding van dit artikel  gaan Annabelle en Jelte een onderzoekje doen over de Tweede Wereldoorlog. We zijn benieuwd!!


Om de 'Week van de beweging' af te sluiten, kregen we een les basketbalinitiatie. Zehra, de nicht van Rabia, gaf ons een leuke baskettraining en leerde de kids passen, dribbelen, de 'bouncepass', enz. De training werd afgerond met een spannend wedstrijdje. Bedankt Zehra, het is zeker voor herhaling vatbaar!

















Na de baskettraining had Fran een meditatie - cd meegebracht. O.l.v. een rustgevende vrouwenstem zijn we helemaal zen geworden. We hebben geleerd hoe we ons kunnen concentreren als we moeten leren. Goed gedaan, Fran!












Om 15u. was het forum. Alle klassen hebben hun groente of fruit voorgesteld. De derde graad gaat rabarber planten.  Fijn weekend allemaal!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten